Achát-Ónix ásvány mala OM szimbólumos osztókkal Samadhi Mala

10,900 Ft

Cikkszám: s47363 Kategóriák: ,

Leírás

108 szemes achát-ónix mala Om szimbólumos osztókkal. A szemek átmérője normál méretű, 8 mm-es. Csúszócsomós kialakítás, így állítható a szemek távolsága és a mala mérete.

A vegyes achát-ónix kialakítás egy különleges malát eredményez, amelyben az achát és az ónix különleges tulajdonságai egyesülnek.

Az achát általában a békére, harmóniára és védelemre utal. Az achát különleges mintázatai és színei minden malában egyediek, és szépséget és harmóniát hoznak az életünkbe. Az achát erősítő hatású ásvány, amely segíthet megtartani az érzelmi egyensúlyt, és csökkentheti a stresszt és szorongást.

Az ónix erős földelő hatású ásvány, amely segít a meditációban és a belső béke megtalálásában. Az ónix fekete színe megnyugtató, és segíthet megszabadulni az érzelmi feszültségektől és szorongásoktól. Az ónix védelmet nyújt a negatív energiákkal szemben, és segíthet növelni az önbizalmat és az önbecsülést.

A vegyes achát-ónix mala lehetővé teszi, hogy mindkét ásvány előnyeit kihasználjuk, és segít az életünkben az érzelmi egyensúly és a harmónia megteremtésében. Az achát és az ónix gyöngyök keveréke különleges és egyedi megjelenést kölcsönöz a malának, és segít a viselőjének szellemi és fizikai erőnlétének megőrzésében.

SAMADHI MALA: ez a jelzés azt jelenti, hogy a mala ásványait személyesen válogattam és magam fűztem a malát is azzal a szándékkal, hogy megtalálja és segítse leendő tulajdonosát. A mala áldásban részesült. Kívánom, hogy hozzon békét, harmóniát tulajdonosának.