Aventurin masszázsrúd / Jóni gyönyörrúd

6,990 Ft

Készleten

Cikkszám: s47060 Kategória:

Leírás

Az aventurin gyönyörrúd egy speciális, dekoratív és igényes kiegészítő, amelyet a szexuális élmény fokozására használnak. Ez a rúd valódi aventurin kristályból készül, amely számos előnnyel bírhat az egészségre és a jólétre.

Aventurin jóni gyönyörrúd hossza: 10 cm.

Az aventurin kristályt hagyományosan a jó szerencse és az egészség kövének tartják.

Természetes anyag: az aventurin kristály egy természetes anyag, amely nem tartalmaz mesterséges adalékokat vagy vegyi anyagokat. Ez biztosítja a biztonságos és egészséges használatot.

Simogató hatás: az aventurin gyönyörrúd simogató hatást fejt ki az intim területeken, amely elősegítheti a teljes testi és lelki kényelmet.

Hőmérséklet érzékeny: az aventurin kristály hőmérséklet érzékeny, ami azt jelenti, hogy hőmérséklet változások hatására változtatja a hőmérsékletét. Ez lehetővé teszi, hogy az aventurin gyönyörrúd melegen vagy hidegen használható legyen, ami fokozhatja a szexuális élményt.

Az aventurin gyönyörrúd egy elegáns és hatékony eszköz, amely különféle szexuális élményekhez használható. Az egyszerű és hatékony masszázs technikák alkalmazásával a testi és lelki stressz csökkentése, az energiaáramlás harmonizálása és az érzelmi állapot javítása érhető el.

Használat előtt és után mindig alaposan tisztítsuk meg és tartsuk steril helyen.

Kérjük vegye figyelembe vásárláskor, hogy a termék nem váltható vissza, az általános elállási feltételek nem érvényesek erre a termékre, mivel természetesen csak és kizárólag vadonatúj jóni masszázsrúdakat bocsátunk értékesítésre!

A termék nem orvosi segédeszköz és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Amennyiben egészségügyi problémája van, úgy mindig keresse fel a megfelelő szakembert.