Azurro Szett – Valódi Türkiz Ásvány Ékszer Szett – Samadhi Ékszer

12,990 Ft

Elfogyott

Leírás

Samadhi Ékszer: Prémium kézműves ékszer szett család 100%-ban valódi, válogatott ásványokból. Saját tervezésű és készítésű prémium ékszer szettünk. Minőségéért garanciát vállalunk.

Azurro ékszer szett valódi türkiz és hegyikristály féldrágakő ásványokból készítve.

Szett tartalma:

– 1 kézműves ásvány nyaklánc, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 45-50 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 kézműves ásvány karkötő, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 15-20 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 pár kézműves ásvány fülbevaló.

Azurro Szettünk, mely valódi türkiz ásványból készült, tökéletes választás azoknak, akik szeretnének egy egyedi, magas minőségű ékszer szettet. Az ásvány ékszerek manapság nagyon népszerűek, és a türkiz különösen kedvelt, mivel számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik.

Az Azurro Szett egy 3 részes ékszerkollekció, amely egy nyakláncot, egy karkötőt és egy fülbevalópárt tartalmaz, és mindegyik darab tökéletesen passzol egymáshoz. A szett stílusos és modern megjelenése miatt az alkalomtól függetlenül tökéletes választás lehet. A karkötő és a nyaklánc mérete állítható, így bármilyen méretű csuklóra vagy nyakra illeszthető.

Az ásvány ékszerek között a türkiz az egyik legértékesebb és leginkább keresett kő, és az Azurro Szettünkben használt türkiz valóban eredeti. Sok hamisítvány létezik a piacon, és a legtöbb türkiz ékszer valójában nem valódi ásványból készült. Az Azurro Szettünkben használt türkiz azonban 100%-ban valódi, és biztos lehetsz benne, hogy egy eredeti darabot vásárolsz.

A türkiz ásvány értékes tulajdonságokkal rendelkezik, például segíti az önbizalom növelését, és segít a kommunikációban, illetve az azzal kapcsolatos blokkok oldásában. Emellett az Azurro Szettben használt türkiz gyönyörű árnyalatai miatt csodálatosan kiemeli az öltözékét, és kiegészíti az egyéni stílusát.

Az Azurro Szett tökéletes ajándék lehet magadnak, vagy szeretteidnek, akik szeretik az ásvány ékszereket. Egyedi és különleges darab, amely sokáig tartós használatot biztosít.

Ha szeretnél egy igazán egyedi és értékes türkiz ékszert, akkor válaszd az Azurro Szettet. A valódi türkiz ásványból készült ékszerkollekció biztosan felhívja majd magára a figyelmet, és remekül kiegészíti az öltözékedet.