Fazettált zárványos achát 108 szemes ásvány mala – Samadhi Mala

9,900 Ft

Cikkszám: s49191 Kategóriák: ,

Leírás

108 szemes fazettált zárványos achát ásványszemekből készült mala, ónix-dordzse osztókkal. Normál 8 mm-es a szemek mérete. Csúszócsomós kialakítás, így állítható a szemek távolsága.

A 108 szemes fazettált zárványos achát ásvány mala egy gyönyörű és kifinomult mala, amely a zárványos achát ásvány szépségét és energetikai tulajdonságait hordozza. Ez az ékszer különleges jelentéssel bír és többféle szempontból is támogatja a viselőjét. A zárványos achátban található sávok és zárványok gyakran különböző színeket és árnyalatokat ölelnek magukba, ami gyönyörű és egyedi megjelenést kölcsönöz az ásványnak. Ennek köszönhetően a zárványos achát ásvány szemet gyönyörködtető. A fazettált szemek tovább fokozzák az ásvány ragyogását. A fazettált csiszolás révén a szemek különösen csillogóak lesznek.

A spirituális szakirodalom az alábbiakat szokta kiemelni az acháttal kapcsolatban:

Belső egyensúly: A zárványos achát segíthet a belső egyensúly elérésében. Az ásvány stabilizáló hatású, és segít megtalálni a belső békét és harmóniát az élet különböző területein.

Önbizalom: Az achát erősítheti az önbecsülést és az önbizalmat. Segít megtalálni a belső erőt, amely szükséges a kihívásokkal való szembenézéshez és az önmegvalósításhoz.

Energia és vitalitás: A zárványos achát energikus és élénkítő hatással rendelkezik. Segíthet fokozni az életerőt és az energiát, így segíthet a kimerültség és a fáradtság leküzdésében.

Védelem: Az achát egyes hagyományok szerint védelmet nyújthat a negatív energiákkal és a káros hatásokkal szemben. Az energetikai pajzsként működhet a viselője számára.

Kreativitás: Az achát támogathatja a kreatív gondolkodást és az inspirációt. Segíthet új ötletek és perspektívák felfedezésében.

Meditáció: Az achátot meditációs gyakorlatok során is használhatják, mivel segíthet a belső csend elérésében és a tudatosság növelésében.

Az ónix-dordzse osztók tovább gazdagítják a mala jelentését. Az ónix ásvány erős védő hatásokkal rendelkezik, és segít földelni a negatív energiákat. A dordzse pedig tibeti buddhista szimbólum, amely a tudatosság és a megvilágosodás szimbóluma.

A csúszócsomós kialakítás lehetővé teszi, hogy szabadon állítsd be a gyöngyök közötti távolságot, így testre szabhatod a malát a saját preferenciáid szerint.

SAMADHI MALA: ez a jelzés azt jelenti, hogy a malát mi magunk terveztük, ásványait személyesen válogattuk, és mi is fűztűk a hagyományok szerinti technikával. Azzal a szándékkal készült, hogy megtalálja és segítse leendő tulajdonosát. A mala áldásban részesült. Kívánjuk, hogy hozzon békét, harmóniát tulajdonosának.