Kagyló-Opalit 108 szemes mala – Samadhi Mala

9,900 Ft

Cikkszám: s49406 Kategóriák: ,

Leírás

108 szemes opalit és kagyló szemekből készült mala, OM Mani Padme Hum mantrás osztókkal. Normál méretű, 8 mm-es a szemek mérete. Csúszócsomós kialakítás, így állítható a szemek távolsága.

Az opalit és a kagyló szemek összekapcsolása egy malában érdekes szinergikus hatásokat hozhat létre, amelyek segíthetnek a viselőjüknek különféle szinteken:

Spiritualitás és nyugalom: Az opalit híres a spirituális fejlődést és a belső béke elérését segítő tulajdonságairól. A kagyló szemek hasonlóan nyugtató energiát hordoznak, amely kapcsolatban áll a természettel és a vízzel.

Emocionális egyensúly: Mind az opalit, mind a kagyló szemek segíthetnek az érzelmi egyensúly fenntartásában. Az opalit segít a stressz és az idegesség csökkentésében, míg a kagyló szemek a harmónia és a nyugalom érzését hozzák elő. Ez a kombináció segíthet megtalálni az érzelmi stabilitást, különösen stresszes vagy nehéz időkben.

Kommunikáció és kifejezőképesség: Az opalit segíthet a kommunikáció és az önkifejezés javításában. A kagyló szemek hasonlóan kapcsolódnak a tiszta kommunikációhoz és a harmóniához.

Kreativitás és inspiráció: Az opalit fokozhatja a kreativitást és az inspirációt. A kagyló szemek pedig a tengerrel és a vízzel kapcsolatban állnak, ami gyakran forrása az inspirációnak és a kreatív gondolkodásnak.

Spiritualitás és meditáció: Az „OM Mani Padme Hum” mantra együttműködik az opalit és a kagyló szemekkel a meditáció során. Segíthet benne, hogy a meditatív állapotokat könnyebben elérhesd.

SAMADHI MALA: ez a jelzés azt jelenti, hogy a malát mi magunk terveztük, ásványait személyesen válogattuk, és mi is fűztük a hagyományok szerinti technikával. Azzal a szándékkal készült, hogy megtalálja és segítse leendő tulajdonosát. A mala áldásban részesült. Kívánjuk, hogy hozzon békét, harmóniát tulajdonosának.