Kvarcjáspis Mala 54 szemes 10 mm-es nagy szemekkel – Samadhi Mala

8,500 Ft

Cikkszám: s48461 Kategóriák: ,

Leírás

54 szemes kvarcjáspis ásvány mala, Om Mani Padme Hum mantrás osztóval. Nagy méretű, 10 mm-es a szemek mérete. Csúszócsomós kialakítás, így állítható a szemek távolsága.

A 54 szemes kvarcjáspis ásvány mala egy erőteljes és kiegyensúlyozott mala, amelyben a kvarcjáspis ásvány ereje és a mantrák rezgése találkoznak. Ez a mala ideális választás lehet, ha szeretnéd erősíteni a belső erődet és megtapasztalni a békét és a harmóniát.

A kvarcjáspis ásvány magában hordozza a jáspis ásványok tulajdonságait, amelyek erőteljes földelő és stabilizáló hatással rendelkeznek. Ez a kő segít a belső erő megerősítésében, a stressz kezelésében és a stabilitás megőrzésében. A kvarcjáspis támogatja a biztonságérzetet és az önbecsülést, valamint segít megtalálni a belső békét és az egyensúlyt.

A mala szemeinek mérete 10 mm, ami nagyobb méretet jelent, és lehetővé teszi, hogy érezd és lásd az ásványok részletességét. Ez a nagyobb méretű kő segít fokozni a jelenlétet és a tudatosságot a meditáció során.

Az Om Mani Padme Hum mantrás osztó tovább erősíti a mala energetikáját és segíti a fókusz fenntartását a meditáció során. A mantrák rezgése támogató és megnyugtató hatással van az elmére és a lélekre.

A mala csúszócsomós kialakítása lehetővé teszi a szemek távolságának állítását, így testre szabhatod a mala szemeinek távolságát.

Válaszd a 54 szemes kvarcjáspis ásvány malát, hogy megtapasztald az ásványok erőteljes földelő hatását és a mantrák nyugtató rezgéseit. Ez a mala segít megerősíteni a belső erődet, elérni a belső békét és harmóniát, valamint fókuszban maradni a meditáció során.

SAMADHI MALA: ez a jelzés azt jelenti, hogy a malát mi magunk terveztük, ásványait személyesen válogattuk, és mi is fűztük a hagyományok szerinti technikával. Azzal a szándékkal készült, hogy megtalálja és segítse leendő tulajdonosát. A mala áldásban részesült. Kívánjuk, hogy hozzon békét, harmóniát tulajdonosának.