Larvikit ásvány mala matt 108 szemes – Samadhi Mala

9,900 Ft

Cikkszám: s49412 Kategóriák: ,

Leírás

108 szemes larvikit ásvány mala matt ásvány szemekből fűzve, Om Mani Padme Hum mantrás osztókkal. A szemek átmérője normál méretű, 8 mm-es. Csúszócsomós kialakítás, így állítható a szemek távolsága és a mala mérete.

Az ásványokkal kapcsolatos szakirodalom az alábbiakat szokta kiemelni a larvikittel kapcsolatban:

Földelés és Stabilitás: A Larvikit az állhatatosság és a földelés szimbóluma. Segíthet abban, hogy stabilitást teremts az életedben. Különösen hasznos lehet, ha stresszes vagy szétszórt érzéseid vannak.

Védelem és Negatív Energia Eltávolítása: A Larvikitet hagyományosan védelmező ásványnak tartják, amely segít megvédeni a viselőjét a negatív energiáktól, rossz szellemektől és környezeti stressztől. Ez a védelmi tulajdonság az aura megerősítésével és a negatív energiák eltávolításával kapcsolható össze.

Önkifejezés és Kommunikáció: A Larvikit segíthet az önkifejezésben és a hatékony kommunikációban.

Belső Erő és Bizalom: Ez az ásvány erősítheti a belső erőt és az önbizalmat. Segíthet abban, hogy megtaláld a bátorságot a kihívásokkal való szembenézéshez, és segíthet a céljaid elérésében.

Fizikai Egészség: a Larvikit segíthet a fizikai egészség javításában is. Hasznos lehet a fájdalom enyhítésében és az immunrendszer megerősítésében.

SAMADHI MALA: ez a jelzés azt jelenti, hogy a malát mi magunk terveztük, ásványait személyesen válogattuk, és mi is fűztük a hagyományok szerinti technikával. Azzal a szándékkal készült, hogy megtalálja és segítse leendő tulajdonosát. A mala áldásban részesült. Kívánjuk, hogy hozzon békét, harmóniát tulajdonosának.