Opalit 108 szemes mala – Samadhi Mala

8,900 Ft

Cikkszám: s49355 Kategóriák: ,

Leírás

108 szemes opalit szemekből készült mala, OM szimbólumos osztókkal. Normál 8 mm-es a szemek mérete. Csúszócsomós kialakítás, így állítható a szemek távolsága.

Az opalit nem hagyományos értelemben vett ásvány, mert mesterségesen állítják elő. A spirituális szakirodalom az alábbiakat szokta kiemelni az opalittal kapcsolatban:

Érzelmi stabilitás és harmónia: Az opalitot gyakran kapcsolják az érzelmi egyensúlyhoz és a harmóniához. Viselése segíthet leküzdeni a stresszt, csökkenteni a szorongást és növelni az önbizalmat.

Kommunikáció és kreativitás: Az opalitot néha az önkifejezés és a kommunikáció támogatójaként értelmezik. Ez az ásvány úgy vélik, hogy segíthet kifejezni az érzéseket és gondolatokat, valamint fokozza a kreativitást és az inspirációt.

Spiritualitás és intuíció: Az opalit néha spirituális kőként ismert, amely segíthet mélyíteni a meditációt és az intuíciót. Viselése segíthet az emberi kapcsolatok mélyítésében és a lelki fejlődésben.

Álomvédő és nyugtató: Az opalitot néha álomvédőként vagy nyugtatóként használják. Az éjszakai asztalon tartva segíthet mély és pihentető alvást elérni, valamint védelmet nyújthat az álomvilágban.

Csakra összehangolás: Az opalitot a koronacsakrával és a harmadik szemmel hozzák összefüggésbe, és úgy vélik, hogy segít ezeknek a csakráknak az egyensúlyban tartásában és megnyitásában.

SAMADHI MALA: ez a jelzés azt jelenti, hogy a malát mi magunk terveztük, ásványait személyesen válogattuk, és mi is fűztük a hagyományok szerinti technikával. Azzal a szándékkal készült, hogy megtalálja és segítse leendő tulajdonosát. A mala áldásban részesült. Kívánjuk, hogy hozzon békét, harmóniát tulajdonosának.