Alpesi Levendula esszenciális olaj

3,690 Ft

Csak 2 maradt készleten

Cikkszám: s50148 Kategória:

Leírás

Latin név: Lavandula Angustifolia
A növény használt része: Virágok
Származási hely: Franciaország
Extrahálási módszer: gőzdesztilláció
Felhasználása: külsőleg.
Kiszerelés: 10 ml.

A levendulát évszázadok óta használják téveszthetetlen aromája és számtalan előnye miatt. Az ókorban az egyiptomiak és a rómaiak használták fürdéshez, relaxációhoz, főzéshez és parfümként. Nyugtató és pihentető hatásai továbbra is a Levendula legfontosabb előnyei.

Helyileg alkalmazva a levendulat gyakran használják a bőrhibák csökkentésére. Adjon pár cseppet a fürdővízhez a stressz enyhítéséért, vagy tegye a halántékra és a nyak hátoldalára. Csepegtesse a párnára, ágyneműre vagy talpaira a nyugodt éjszaka és tökéletes relaxáció érdekében. A Levendula sokoldalú tulajdonságai miatt ajánlatos, hogy ez az olaj mindig kéznél legyen.

Felhasználás: Csepegtessen néhány csepp levendulaolajat a párnákra, ágyneműre vagy a lábfejekre lefekvés előtt. Legyen midig kéznél egy üveg levendula olaj az alkalmi bőrirritációk enyhítésére. Adjon pár csepp levendula olajat a vízhez és frissítse fel szekrényét, matracát, autóját vagy a levegőt levendulás aeroszollal.

Használati utasítás: Párologtatás: tegyen három-négy cseppet a diffúzorba. Helyi alkalmazás: Vigyen fel egy-két cseppet a kívánt területre. Hígítsa a nagykereskedelmi frakcionált kókuszdióolajjal a bőrirritáció lehetőségének minimalizálása érdekében.

Vigyázat! Lehetséges bőrérzékenység. Tartsa távol gyermekektől. Ha terhes, szoptat vagy orvosi gondozás alatt áll, használat előtt kérjen szakvéleményt. Kerülje a szemmel és egyéb érzékeny területekkel való érintkezést.

Az illóolajok néha allergiás reakciót válthatnak ki, ha a bőrre kerülnek – körültekintően használja. Szükség lehet az illóolaj hígítására is. Előfordulhat, hogy ez a termék nem alkalmas terhesség alatti használatra. Felhasználása a vásárló egyéni felelőssége alapján történik. Felbontás után száraz, napfénytől mentes helyen tárolandó. A terméket nem szabad vényköteles gyógyszerek vagy vitaminok helyettesítésére használni. Az illóolajok használatának kedvező hatása különböző hagyományokon alapszik.