AKCIÓ!

Banjara Tribal Soul Benzoin természetes prémium füstölő

Original price was: 690 Ft.Current price is: 549 Ft.

Készleten

Cikkszám: s50457 Kategóriák: ,

Leírás

A Banjara Tribal természetes prémium füstölőcsalád tagja. Hosszan égő, vastagabb füstölőket tartalmaz. Normál, 15 grammos kiszerelés. Kiemelkedően jó minőségű, vegán füstölő.

Banjara Tribal Benzoin természetes prémium füstölő

Naturális Összetevők: A Banjara Tribal Benzoin füstölő kizárólag természetes összetevőkből készül, melyek közé tartozik a benzoin gyanta. Ez a természetes alapanyag lehetővé teszi, hogy az égés során kellemes és tiszta illatot teremtsen, anélkül, hogy mérgező anyagokat bocsátana ki.

Prémium Minőség: A Banjara füstölőjét a törzsi hagyományok és a mesterfokon való kézművesség inspirálja. A gondosan válogatott összetevők és a hagyományos elkészítési módszerek eredményeként a füstölő prémium minőséget képvisel, és igazi élvezetet nyújt az égés során.

Ritka és Különleges Illat: A benzoin gyanta édes, mézes és fűszeres illattal rendelkezik, ami kellemes és megnyugtató atmoszférát teremt. Az illata összhangban van a természettel, és ideális a meditációhoz, a relaxációhoz és a szellemi munkához.

Tradíció és Kreativitás: A Banjara Tribal Benzoin füstölő egyesíti a hagyományok és a kreativitás erejét. A Banjara törzsek hagyományai és az illatmesterek tudása találkozik ebben a különleges termékben.

A Banjara Tribal Benzoin természetes prémium füstölő egy igazi kincs azok számára, akik a minőségi füstölőket értékelik.