Csikung Chi-kung Feng Shui márvány golyók díszdobozzal

3,990 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: s51374 Kategória:

Leírás

Chi-kung (csikung) golyók márványból, 2 darab, piros tartó dobozban.
Golyók átmérője: 4 cm, amely épp kényelmes használatot eredményez.
A dobozban található egy kis kártya is, amely a tenyér reflexzónáit mutatja be.

A csikung golyó (más néven Qi gong) kínai eredetű. A kínai orvoslás évezredes megfigyelései alapján készült. Gyakran különféle jelképeket helyeztek el rajta, például a yin-yang (jin-jang, a női-férfi princípium harmóniájának jele) jelét, vagy a sárkányt és a tigrist, ami ugyanezt a két erőt szimbolizálja. A harmónia jelképe a két tökéletesre csiszolt gömb. Forgásuk, akár az élet forgása, úgy mozgatjuk kezünkben, akár Isten mozgat bennünket tenyerében.

A golyózás hatásai

A csikung golyókat főleg nyugalmunk megőrzésére, visszanyerésére találták ki. Harmonizáló hatásuk közismert. A mai természetgyógyászok különösen azoknak javasolják használatukat, akik túl stresszes munkát végeznek, vagy például túl sokat végeznek egy bizonyos fajta munkát a kezükkel. (Zongorázás, gépírás, stb..) Ugyancsak segít a „babrálós” embereknek nyugtatni önmagukat és babrálás helyett a golyóval foglalatoskodni. Az egymáshoz ütődő golyók lágy hangja nyugtató hatású.

Golyózzunk az egészségért!

A kínai tanítások szerint azok a pályák, amiken az életenergia áramlik, meridiánoknak hívják. A meridiánok egy része a tenyéren fut össze. Ezeket a tenyéren összpontosuló energia pályákat stimulálja gyengéden és folyamatosan a csikung golyó használata. Ezért nem csupán fáradtságunkra, hajszolt idegeink lenyugtatására, használhatjuk, hanem megelőzzük vele a betegségek kialakulását is.