Feng Shui EXTRA szivárvány kristálygolyó normál méret 3 cm

990 Ft

Készleten

Cikkszám: s50205 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

Feng Shui szivárvány kristálygolyó, felfüggeszthető, 3 cm átmérőjű.
EXTRA: különlegesen irizáló, gyönyörű szivárvány árnyalatokat szór!

A feng shui szivárvány kristálygolyó egy csodálatosan csillogó kristálygolyó, amely a feng shui elvei alapján készült, és segít harmonizálni és javítani a helyiség energiáit. Az áttetsző kristálygolyó színes szivárványt tör, ami a helyiségbe varázsol egy gyönyörű, vibráló és élénk energiát. A feng shui kristályok egyre népszerűbbek manapság, és ez a szivárvány kristálygolyó egy kiváló választás, hogy otthonába hozza a pozitív energiát és a harmóniát.

A feng shui kristályok számos előnnyel rendelkeznek. Ezek a kristályok a feng shui leírásai szerint segíthetnek a negatív energiák eltávolításában, segíthetnek javítani a pénzügyi helyzetet, növelhetik az életminőséget, és fokozhatják az életben tapasztalt örömöt és boldogságot. A szivárvány kristálygolyó különösen hatékony, mivel a szivárvány színei kiegyensúlyozzák az energiákat a helyiségben, és javítják az áramlást.

Hogyan használjuk a feng shui szivárvány kristálygolyót? A kristálygolyót helyezzük a központba a helyiségben, ahol szeretnénk javítani az energiákat. A kristálygolyó beállításakor fontos figyelni arra, hogy az ne blokkolja az ajtókat, az ablakokat, vagy más fontos tárgyakat a helyiségben. A kristálygolyót rendszeresen tisztítsuk meg, hogy megőrizzük az áttetszőségét, és a hatékonyságát.

Ha úgy érzed, hogy otthonodban szükség van egy kis extra pozitív energiára és a harmóniára, akkor a feng shui szivárvány kristálygolyó kiváló választás lehet. Vedd meg most, és élvezd pozitív hatásait!