Feng Shui szivárvány kristálygolyó rózsaszín normál méret 3 cm

990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: s11198 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

Feng Shui rózsaszín szivárvány kristálygolyó, felfüggeszthető. 3 cm átmérőjű.

A feng shui rózsaszín kristálygolyó egy csodálatosan szép és magas minőségű kristálygolyó, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy pozitív energiát és harmóniát hozzon az otthonodba vagy az irodádba. A rózsaszín kristálygolyók a feng shui-ban a szeretetet, a barátságot és a béke energiáit hordozzák, és segíthetnek abban, hogy a kapcsolataid erősebbek és boldogabbak legyenek.

Ez a feng shui kristálygolyó tökéletes lesz az otthonod vagy az irodád számára. Egyszerűen helyezd el a rózsaszín kristálygolyót olyan helyen, amely gyakran látogatott, például a hálószobában, a nappaliban vagy az irodában, hogy megtapasztald az általa hordozott energiákat.

A rózsaszín kristálygolyó használata rendkívül egyszerű. Helyezd el olyan helyen, amely megfelelő számodra, hogy segítsen az energiák harmonizálásában. A feng shui-ban általában a délnyugati irány a legmegfelelőbb hely a rózsaszín kristálygolyó számára, mivel ez az irány a kapcsolatok és a szerelem területe. Azonban, ha valamilyen okból nem tudod ezt a helyet használni, akkor helyezd el a rózsaszín kristálygolyót az otthonod vagy az irodád bármely más területén, hogy segítsen az energiák harmonizálásában.

A rózsaszín kristálygolyó egy kiváló ajándék lehet szeretteid számára is, hogy segítsenek az életüket boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá tenni.

Vásárolj most egy feng shui rózsaszín kristálygolyót, és élvezd az általa nyújtott szeretet, béke és barátság energiáit!