Feng Shui piros kristálygolyó normál méret 3 cm

990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: s11199 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

Feng Shui piros kristálygolyó, felfüggeszthető. 3 cm átmérőjű.

A feng shui piros kristálygolyó az egyik legnépszerűbb feng shui kristálytárgy, amely segít az életenergia vagy a chi áramlásának javításában a helyiségben. A piros kristály az élet szeretetét, a szenvedélyt és a boldogságot jelképezi, és segít összpontosítani a pozitív energiákat. Ez a kristálygolyó elegáns és különleges darabja lehet a helyiségének, és segít abban, hogy harmonikusabbá tegye a környezetét.

A feng shui kristályokat évezredek óta használják az életminőség javítása érdekében. A piros kristályok különösen hasznosak, mivel segítenek fokozni az életerőt és az önbizalmat, valamint javítják a pénzügyi helyzetet. A piros kristálygolyó segítségével könnyebben vonzhatjuk az életünkbe azokat a dolgokat, amikre vágyunk, és megteremthetjük a boldogabb jövőt.

Hogyan használjuk a feng shui piros kristálygolyót? Helyezzük el a kristálygolyót olyan helyen a helyiségben, ahol szeretnénk javítani az energiákat. Az asztalon, az ablakpárkányon vagy az éjjeliszekrényen elhelyezve segít fokozni a pozitív energiákat, és segít hozzájárulni az összpontosításhoz és a motivációhoz.

A feng shui kristálygolyók rendszeres tisztítása fontos, hogy megőrizzék az áttetszőségüket és a hatékonyságukat. A kristálygolyót egy tiszta ruhával tisztítsuk meg, és használhatunk tisztítószert is, ha szükséges.

Ha szeretne javítani az életminőségén és a helyiségének energiáin, akkor a feng shui piros kristálygolyó tökéletes választás az Ön számára. A kristálygolyó nem csak szép, hanem hasznos is, és segít javítani az életerőt és az önbizalmat az életében. Vegye meg most, és élvezze a pozitív hatásait!