Obszidián Achát ásvány mala SAMADHI mala

10,900 Ft

Cikkszám: s46407 Kategóriák: ,

Leírás

108 szemes obszidián + achát ásvány mala. A szemek átmérője normál méretű, 8 mm-es. Csúszócsomós kialakítás, így állítható a szemek távolsága és a mala mérete.

Az obszidián és az achát két különböző ásvány, amelyeknek számos előnyös tulajdonsága van a spirituális szakirodalom szerint. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy mire jó az obszidián és az achát:

Obszidián:

Tisztítás: Az obszidián hatékony lehet a test és a környezet tisztításában. Az obszidián kiváló lehet a negatív energiák eltávolításában.

Stressz és szorongás enyhítése: Az obszidián lehetővé teszi, hogy elengedje a stresszt és a szorongást, és segít a belső béke és nyugalom elérésében.

Bizalom növelése: Az obszidián lehetővé teszi, hogy megkérdőjelezze a belső korlátait, és segít abban, hogy jobban megértsük önmagunkat és önbizalmunkat.

Achát:

Gyógyítás: Az achát hatékony lehet a test és az elme gyógyításában. Az achát segíthet az érzelmi traumák, a szorongás, a stressz és a depresszió leküzdésében.

Erő és kitartás: Az achát segít növelni az erőt és kitartást, és segít megerősíteni a pozitív tulajdonságokat.

Belső béke: Az achát lehetővé teszi, hogy belső békét találjon, és segít a meditációban és a tudatosságban.

Bőség és jólét: Az achát lehetővé teszi, hogy bőséget és jólétet vonzzon az életébe, és segít abban, hogy megnyissa az utakat és az lehetőségeket.

Összességében az obszidián és az achát két különböző ásvány, amelyeknek számos előnyös tulajdonsága van. Az obszidián hatékony lehet a tisztításban, a stressz és a szorongás enyhítésében, valamint a bizalom növelésében. Az achát hatékony lehet a gyógyításban, az erő és kitartás növelésében, a belső béke elérésében és a bőség és jólét vonzásában.

SAMADHI MALA: ez a jelzés azt jelenti, hogy a mala ásványait személyesen válogattam és magam fűztem a malát is azzal a szándékkal, hogy megtalálja és segítse leendő tulajdonosát. A mala áldásban részesült. Kívánom, hogy hozzon békét, harmóniát tulajdonosának.