Thulit ásvány mala hegyikristály osztókkal SAMADHI mala

11,990 Ft

Cikkszám: s47243 Kategóriák: ,

Leírás

108 szemes thulit ásvány mala hegyikristály osztókkal. A szemek átmérője normál méretű, 8 mm-es. Csúszócsomós kialakítás, így állítható a szemek távolsága és a mala mérete.

A thulit egy különleges ásvány, amelyet főként Norvégiában bányásznak. A thulit általában rózsaszínű, de lehetnek rajta fehér és sötétebb árnyalatok is. A thulit ásványt hagyományosan számos hasznos tulajdonsággal tartják számon.

A thulit támogatja az érzelmi egyensúlyt, segíti a kreativitást, elősegíti az érzelmi gyógyulást, és szívmelengető kapcsolatokat segít kialakítani. Az ásvány szintén hasznos lehet az érzelmi traumák feldolgozásában, valamint segíthet a döntéshozatalban és a kommunikációban. Szívcsakrához tartozó ásvány.

A rózsaszín színű thulit ásvány általában nőies és romantikus hangulatot teremt, és használható a szerelem és a barátság üzeneteinek kifejezésére is. A thulitot egyébként az ajándékozásra is alkalmazzák, hiszen a hagyományos nézetek szerint szerencsét hoz és jó egészséget biztosít.

SAMADHI MALA: ez a jelzés azt jelenti, hogy a mala ásványait személyesen válogattam és magam fűztem a malát is azzal a szándékkal, hogy megtalálja és segítse leendő tulajdonosát. A mala áldásban részesült. Kívánom, hogy hozzon békét, harmóniát tulajdonosának.