Tibeti kvarc ásvány mala Samadhi Mala

14,900 Ft

Cikkszám: s47357 Kategóriák: ,

Leírás

108 szemes valódi tibeti kvarc mala füstkvarc osztókkal. A szemek átmérője normál méretű, 8 mm-es. Csúszócsomós kialakítás, így állítható a szemek távolsága és a mala mérete.

A tibeti kvarc egy különleges ásvány, amely a kvarc kristályok egyik változata. A tibeti kvarcot úgy is ismerik, mint a „sámán kőjét”, mivel hosszú ideje használják a tibeti és a mongol sámánok gyógyító és spirituális ceremóniákban.

A tibeti kvarc egy nagyon erős rezgéssel rendelkező kristály, amely képes hatni a testre és az aurára is. Az ásvány által kibocsátott rezgések különösen hatékonyak lehetnek a meditációban és a belső béke és nyugalom elérésében. A tibeti kvarc mala különösen népszerű azok körében, akik keresik a belső béke és a spirituális fejlődés lehetőségét. A tibeti kvarc malák általában 108 gyöngyből állnak.

A tibeti kvarc által kibocsátott rezgések különösen hatékonyak lehetnek a testben és az aurában található blokkok eltávolítására. Az ásvány képes segíteni az energiák áramlásának javításában, valamint támogatja a test öngyógyító képességeit. Emellett a tibeti kvarc különösen hatékony lehet a stressz és a szorongás csökkentésében is.

SAMADHI MALA: ez a jelzés azt jelenti, hogy a mala ásványait személyesen válogattam és magam fűztem a malát is azzal a szándékkal, hogy megtalálja és segítse leendő tulajdonosát. A mala áldásban részesült. Kívánom, hogy hozzon békét, harmóniát tulajdonosának.