AKCIÓ!

Valódi türkiz karkötő

Original price was: 4,900 Ft.Current price is: 3,990 Ft.

Elfogyott

Leírás

A forgalomban lévő türkizek nagy része sajnos nem igazi türkiz, csak sok helyen annak írják… Ha valódi türkiz karkötőt szeretnél, akkor szeretettel ajánljuk ezt az általunk fűzött gyönyörű karkötőt.
Erős, dupla gumis szálra fűzve.
Kerülete: kb 17-18 cm.
Ásványok származási helye: Afrika.

A türkiz egy gyönyörű, élénk színű ásvány, amelyet évezredek óta használnak ékszerkészítéshez és díszítéshez. Emellett a spirituális szakirodalom szerint a türkiznek számos pozitív hatása lehet az emberi testre és az elmére.

Az egyik legismertebb tulajdonsága a türkiznek az, hogy segíthet a stressz és a szorongás enyhítésében. A türkiz nyugtató hatása lehet az idegrendszerre, és segíthet a nyugodt, pihentető alvás elérésében.

A türkiznek erősítő hatása van az immunrendszerre, ezért hasznos lehet azoknak az embereknek, akik gyakran betegek vagy gyengének érzik magukat. A türkiz támogatja az egészséges sejtek növekedését, javítja a test energiaszintjét, és segít az anyagcsere folyamatok normalizálásában is.

A türkiz segíthet az önbizalom és az önértékelés javításában is. Azoknak az embereknek, akik gyakran küzdenek az önbizalmukkal vagy az önértékelésükkel, a türkiz segíthet az érzelmek és a gondolatok rendezésében, és segíthet az önelfogadás és az önbecsülés javításában.

A türkiz különleges tulajdonságai miatt segíthet az egyén szellemi fejlődésében és spirituális útjának fejlesztésében. A türkiz segíthet az intuíció és a kreativitás fokozásában, és segíthet a meditációs tapasztalatok elmélyítésében is.

Összességében, a türkiz egy különleges kő, amelynek számos pozitív hatása lehet az emberi testre és az elmére.