Purple Path Szett – Ametiszt Ásvány Ékszer Szett – Samadhi Ékszer

12,990 Ft

Leírás

Samadhi Ékszer: Prémium kézműves ékszer szett család 100%-ban valódi, válogatott ásványokból. Saját tervezésű és készítésű prémium ékszer szettünk. Minőségéért garanciát vállalunk.

Purple Path ékszer szett ametiszt féldrágakő ásványból készítve.

Szett tartalma:

– 1 kézműves ásvány nyaklánc, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 45-50 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 kézműves ásvány karkötő, állítható mérettel (lánchosszabbítóval) ellátva, nagyon tartós acél sodrony fűzőszálra fűzve. Mérete: 15-20 cm-es, tetszés szerinti méretre állítva.
– 1 pár kézműves ásvány fülbevaló.

A Purple Path Szett egy lenyűgözően szép és elegáns ékszerkollekció, amelyet az ékszerkedvelők és az ásványok rajongói egyaránt imádni fognak. Az ékszer szett a Samadhi Ékszer kollekció része, és a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készült. A szett három tagból áll: egy nyakláncból, egy karkötőből és egy fülbevalóból, amelyek mindegyike gyönyörű ametiszt ásványokból készült.

Az ametiszt ásvány egy gyönyörű lila színárnyalatú ásvány, amely a spiritualitással és a belső béke megteremtésével hozható összefüggésbe. Az ametiszt színárnyalata a szett minden darabjában tökéletesen megjelenik, és kiemeli az ékszerek egyedi szépségét.

A nyaklánc, a karkötő és a fülbevaló mindegyike kézzel készült. A karkötő és a nyaklánc mérete állítható, így könnyen alkalmazkodnak a viselőjük méretéhez és stílusához.

A Purple Path Szett azoknak az embereknek készült, akik szeretnének egy csodálatos ékszerkollekciót, amely egyszerre mutatja be az eleganciát és a spiritualitást. Ezek az ásvány ékszerek remek ajándékok lehetnek barátoknak, családtagoknak vagy akár Önmagunknak is. Minden egyes darabjuk egyedi, és segít megerősíteni a pozitív energiákat, valamint emlékeztet a belső harmónia fontosságára.